Felhívás a békéért

Mudr. Andrej Janco                       

A Charta 2015 szóvivője

Felhívás a békéért!

Európaiak, igazán akarjuk a III. Világháborút?

 

Európa polgárai!

A „mi“ politikusaink azt akarják bebizonyítani, mennyire hasznosak az EU, a NATO és az USA érdekeinek számára. Elvárják, hogy az ő „kemény álláspontfoglalásuk“ Oroszországgal szemben, felsegíti őket a karrierük legfelsőbb lépcsőfokára es még jobban fizetendő posztokra. Ezért versengenek az egymást követő javaslataikkal, katonai egyesületek bevonásaival és egyéb korlátlan agresszió megnyilvánulásaikban Oroszországgal szemben, amivel napról napra növelik a III. Világháború kitörésének veszélyét. Olyannyira elvakította őket a végtelen hatalomra vágyásuk, arra számítanak, hogy Oroszország az utolsó pillanatban meghátrál és engedelmeskedik a NATO követelményeinek és így majd a háború elkerülhetővé válik.

            De miben hátráljon meg Oroszország? Mit kell tennie ahhoz, hogy elégedettek legyenek? Váljon meg saját területeitől es önszántából bocsássa át mindenkinek, aki érdeklődést mutat irántuk? Az igazi „céljuk” mindazoknak, akik a háború kitörését szorgalmazzák, Oroszország hatalmas gazdasága. Mit tegyen tehát? Adja át mérhetetlen kincseit, hogy elkerülje a háborút? Irtsa ki saját lakosságát úgy, mint Ukrajna? „Mindenki, aki csak egy picit józanul gondolkodik, tudja, hogy ez soha meg nem történik!“ Oroszország soha meg nem hátrált, és nem engedelmeskedik az ellene irányult nyomásoknak, úgy mint a múltban, ez a jövőben sem fog megtörténni.

            Mára már mindennél világosabbá vált, hogy a háborút szítók, tervei nem végződnek Ukrajnán, az Ő fő céljuk Oroszország és a háború kiterjesztése egész Európára. Mi hozhat az USA-nak nagyobb nyereséget, és mi húzhatja ki jobban a krízisből, mint a fegyvergyártás? Mi teheti tönkre hatékonyabban az USA vetélytársát, az EU és Oroszország személyében, mint a nemzetek kölcsönös kiirtása Európában? Mi növelheti az USA világra való befolyását, mint a háború utáni kölcsönök, pont úgy, mint a bevált II. világháború forgatókönyve szerint.

            A világ katonai konfliktus veszélye reálisan fenyeget! Ezzel összefüggésben, gondolkodjatok el azon, melyik politikai vezetőnk közül árulta el nektek, hogy Ukrajna, NATO-ba való belépése után, az EU katonai konfliktusba kerül, fiaitokat elhurcolják a keleti frontra, ahol több mint valószínű, életüket vesztik majd. Melyik politikus, megy majd el velük e csatatérre? Melyik háborúra uszító, akiket királyi módon fizettek saját adóitokból, és melyik médiabeli bűntársak közül árulta le nektek, hogy ez nem csak egy egyszerű kalandos győzelmes hadjárat lesz kelet felé? Hanem, a III. világháborúval végződik, ahol majd bevetésekre kerülnek az atomfegyverek is. Ki képes megjövendölni Kína beavatkozását, aki ebben a konfliktusban Oroszország szövetségese? Ki méri fel Amerika tényleges katonai erejét, aki eddig csak mindig gyengébb ellenféllel háborúzott? Hiszen Hitlert az oroszok győzték le. Hogy mire számítanak a háborúra szítók?

            Egy biztos, ennek a háborúnak nem lesz győztese! Hová bújtok majd az atomfegyverek robbanásai elől? Rendelkeztek eléggé mély búvóhellyel és elegendő élelmiszerrel, hogy kibírjatok 100 évet ameddig csökken a radioaktív sugárzás? Kinek és minek a nevében kell meghalniuk gyermekeiteknek a keleti fronton?

            Minek a nevében kell elveszni családjaitoknak? Az ő hatalmuk és a pénz érdekében arra készülnek, hogy mindent tönkre tegyenek ami drága nektek.

            Meg tudjuk akadályozni az Oroszország elleni háborút, amibe politikusaink és a megvásárolt média sodor minket?

            IGEN, MEGTUDJUK!       

Mit tehetnek az egyszerű emberek? Ha minden kicsi és gyenge ugyanazt teszi, mindent megváltoztathat! Megtehetjük, mert muszáj megtennünk! Bojkottáljunk minden politikust, akik csak növelik a feszültséget, mindazokat, akik újabb szankciókat követelnek.

Bojkottáljuk őket minden szinten és minden választásban!

Ne engedjük a rossz érvényesülését, amit terjeszteni akarnak!

Bojkottáljuk Ukrajna NATO-ba való belépését!

Bojkottáljuk a médiát, akik egyetlen megoldásként, háborút szeretnének elfogadtatni velünk!

Higgyünk abban, hogy Oroszország és Ukrajna két okos nemzet, akik megtalálják a megoldást.

    Ne féljünk!

            Terjesszétek ezt a felhívást a nektek minden elérhető nyelven és minden elérhető módon!